Na początku lutego Frosta szukała grona 1000 testerów- frosterów ryb z pieca o nowym, naturalnym smaku. Dostałam się do grona szczęśliwców mogących przetestować ten produkt i
delektować się jego smakiem, zapachem.
Do testowania otrzymałam:
Trzy zestawy w których skład wchodzą:
- Ryba z pieca w sosie włoskim - 360g
- Ryba z pieca w sosie brokułowym - 360g
- ryba z pieca w sosie bordelaise - 360g
- Czosnek 75g
- Bazylia 75g
Moja opinia:
Estetyczne, przyciągające wzrok opakowanie.
Ryba w papierowej foremce w której umieszczamy ją w piekarniku.
Ryba została tak szybko spałaszowana przez moich domowników, że nawet nie zdążyłam zrobić zdjęcia po upieczeniu.Więc wszystkim smakowała.
Smak naturalny jak zapewnia nas producent. Filet otulony w pysznym sosie to świetne zestawienie. Sos bordeliaise - serowy, chrupiący. Sos włoski - świetne połączenie pomidorów z rybą. Sos brokułowy zawiera całe różyczki warzywa. Ryba z pieca przypadła mi bardzo do gustu.
Czosnek i bazylię wykorzystałam do mięsa.
Myślę, że zakpię tę rybę na piątkowy obiad.
Czekam na kolejne propozycje ryb z Frosty.
Moja ocena: 10/10
Czy polecam?
Tak, bardzo ochoczo polecam
Chętnie bym zjadła rybkę dziś, mam ochotę :) Też chciałam się zgłosić, ale z Bydgoszczy nie szukali! :/
OdpowiedzUsuń